AXPLOCK AV OMDÖMEN


Sven- Ivar Olsson  Polis

Undertecknad har under ett flertal år haft problem med höfterna samt korsryggen, ”låsningar” vilka medfört smärta samt orörlighet i ryggslutet och med smärt- utstrålningar ner i benen. Då jag arbetar som Polis med mycket sittande samt långa tider i bil, har detta varit ett stort problem för mig. Rehabilitering har som oftast tagit lång tid samtidigt som jag fått använda mig av muskelavslappande medicin. Efter att ha prövat ATM2 maskinen och tränat de inre muskelgrupperna har jag märkt hur jag snabbare kunnat komma tillbaka och återfå rörligheten, detta endast efter några få behandlingar. Då kroppen fixeras i maskinen har de muskelgrupper och leder där problem funnits kunnat isoleras och tränas utan risk för att skador och överansträngning skulle uppstå. För mig har ATM2 maskinen varit endast en positiv upplevelse och till stor hjälp.


Nils Olsson Mellerud

Jag är en 64 årig man som för några år sedan föll ner från ett tak. Fallet var ca. 3- 4 m. I fallet skadade jag min rygg svårt, med flera operationer som följd. Jag rehabiliterades med sjukgymnstik, vattenträning, egna träningsprogram med hjälp av tränings-cykel, balansplatta och lite andra småredskap samt korta dagliga promenader.Tyvärr skedde ingen förbättring. Alla träningsmöjligheter var därmed uttömda och min läkare kunde inte göra något mera för att förbättra min situation. Det innebar att ryggen därefter blev ihopsjunken och jag gick framöverböjd med s.k. ryggkyfos.

Jag hade svår värk och stora problem att röra mig på ett naturligt sätt. Hösten 2011 tog jag kontakt med kiropraktorkliniken Back In Action i Lysekil och fick därigenom höra talas om en ny behandlingsmetod vid namn ATM2. Jag fick en tid för att kolla upp om det fanns en möjlighet till att hjälpa min besvärliga rygg. Redan efter några behandlingar kände jag en klar förbättring vad gäller min smärta och rörlighet. Jag har dessutom blivit rakare i ryggen och fått en bättre hållning, vilket ochså gör att jag mår mycket bättre. Jag har enbart behandlats med ATM2 och Jag tycker att behandlingarna nått ett mycket bra resultat. Jag kan varmt rekommendera  denna behandlingsmetod.


Anitha Andersson

Jag har haft ont i ryggen i många år. I perioder har det varit bättre eller sämre, men jag har hela tiden hindrats från att göra det jag vill. Jag har till exempel försökt att träna, men fått ont direkt. Smärtan i ryggen har helt enkelt begränsat mig mycket. Efter den första behandlingen på ATM2 hos kiropraktorkliniken i Lysekil, upptäckte jag att kunde röra mig mer än jag kunnat på åratal. Efter fyra behandlingar på ATM2 bänken kan jag nu böja mig både framåt och bakåt utan att det gör ont!


Conny Claesson

Jag har haft problem med ryggen i över 20 år. Det har blivit många läkarbesök som följd. När min ryggsmärta blossade upp senast ville min läkare sjukskriva mig, samtidigt kom jag i kontakt med kiropraktorkliniken i Lysekil. När jag kom till  mottagningen hade jag haft kraftiga smärtor i 6 veckor och kunde enbart ta små, korta steg. Efter behandling och justering på ATM2-enheten kunde jag – till min stora förvåning – gå helt normalt och utan smärta. Jag behöver givetvis fler behandlingar efter så lång tid med ryggproblem. Men jag har inte känt mig så här bra på många år!


Michael Johnsson

Under hösten 2009 drogs jag med en smärtande rygg som inte ville ge med sig trots träning samt stretching. Med denna träning höll jag ryggen i sådant skick att jag kunde genomföra mitt arbete som snickare. Yrket medför en del tunga lyft och inte alltid de mest gynnsamma arbetsställningarna för ryggen. Det hann gå en månad in på det nya året innan jag tog kontakt med en kiropraktor. som jag vid ett flertal tidigare tillfällen under årens lopp fått hjälp av med skador jag ådragit mig i yrket. Behandlingen började med en koll av rörligheten i ryggen för att lokalisera var smärtan uppstod vid de olika rörelselägena och det skall tillläggas att jag hade en mycket begränsad rörlighet innan smärta uppkom. Jag blev sedan hänvisad till en stående behandlingsbänk. Döm om min förvåning när jag väl var fastspänd på bänken, så försvann smärtan och jag kunde utföra övningar med maximal belastning utan minsta obehag i ryggen. Redan efter första”träningspasset” på ATM `n ökade rörligheten avsevärt. Min rygg är nu bättre än vad den har varit under hela hösten trots att antalet behandlingar inte varit fler än fem.


Anders Markenberg

Efter att mitt ryggskott blivit behandlad med hjälp av ATM2 märkte jag omedelbart en stark förbättring. Före behandlingen drog jag mig för att sätta mig i traktorn eftersom ryggen var så pass stum och därigenom inte kunde kompensera för alla traktorns rörelser. Direkt efteråt kunde jag utan problem genomföra arbetspassen i traktorn. Ryggen var mjuk och följsam och jag hade inga som helst problem att hantera traktorns rörelser. Ett sant mirakel.