NYTT AMERIKANSKT BEHANDLINGSKONCEPT FÖR ONDA RYGGAR GER RESULTAT DIREKT!

 

I takt med vårt allt större krav på funktion och livskvalitet, även i hög ålder, ökar behovet av en välfungerande kropp. Rygg- och nacksjukdomar är några av de tillstånd som pga smärta begränsar oss i vårt vardagliga liv. Många behandlingsmetoder används för att lindra rygg och nacksmärtor.                                                                                                                                                                                                  Trots många års forskning, erfarenhet och utveckling av nya behandlingsmetoder, är det sällan att terapeuten ser patienten lämna mottagningen helt smärtfri redan första dagen. Hur olika personer svarar på behandling kan variera och restsymptom eller långsamma framsteg i behandling är en vanlig frustration för både patient och behandlare.

 

Har du ont i ryggen utan att din läkare vet varför? Många patienter lider av kroniska, försvagande ryggsmärtor – utan att veta varför. Röntgen, MRT och läkarundersökningar ger inga tydliga resultat.

Inga diskbråk, inga brutna ben, inga muskelskador, inga nervskador. Dessa patienter tycks ha normala ryggar, men de har ändå ont och kan inte få smärtlindring. De här typerna av smärttillstånd är ofta resultatet av skadade muskelaktiveringsmönster.

Kroppen har på grund av skada, kronisk felbelastning eller dålig hållning lärt sig att huvudsakligen förlita sig på en liten grupp muskler, som riskerar att överbelastas. Dessa utmattade, inflammerade och smärtsamma muskler belastas i alltför hög grad och får ingen möjlighet att återhämta sig.

  • Sjukgymnastik fungerar inte – För situationer som dessa fungerar inte sjukgymnastik. Hur skulle träning kunna hjälpa när musklerna redan är överbelastade? Träning kan faktiskt förvärra tillståndet.

  • Manuella ryggbehandlingar ger inte förväntat resultat? Långsamma framsteg i behandling eller att smärtsamma övningar tar bort din motivation för rehabiliteringsträning?

  • Stretchning? Kan ge tillfällig lindring, men om det skadade muskelaktiveringsmönstret inte åtgärdas kommer musklerna snart att strama igen.

  • Smärtlindrande läkemedel hjälper förstås inte heller. De döljer bara smärtan utan att åtgärda det verkliga problemet.                             

  • Kirurgi? Inte en chans. Musklerna behöver återgå till sin rätta, balanserade funktion. Och haken är att medan du åtgärdar problemet måste du fortsätta arbeta, köra, leka, leva.

  • Lär muskler och nervsystem på nytt – och bli fri från smärtan Det enda sättet att komma till rätta med problemet är att på nytt lära nerverna och musklerna att fungera på rätt sätt, så att du kan böja dig, lyfta och röra dig utan smärta. Och det är just det som ATM2- maskinen gör när du utför det aktiva terapeutiska rörelseprogrammet. En kvalifiserad ATM2 behandlare kan använda maskinen för att hjälpa dig att lindra smärta i rygg, nacke och axlar och komma till rätta med många andra tillstånd som är svårbehandlade.                                                                                                                                             ATM2® metoden är ett medicinskt genombrott som medför att du slipper ansträngande och smärtsamma träningsprogram för att återställa din ryggfunktion !

ATM2®`s huvuduppgift är att ge en korrekt muskelaktivering. Enheten är unik i sin förmåga att vara till hjälp om behandlingen mål är smärtlindring, rehabilitering eller prestandaförbättring. Metoden är för Skandinavien en helt ny smärt-behandling och rehabiliteringsmodell som är i framkant enligt senaste rön om motorkontroll och ett genombrott i behandling av onda ryggar. Du erbjuds en behandling där du kan känna en omedelbar skillnad i smärtnivå och rörelseomfång redan vid första besöket.
Människor i alla åldrar uppskattar ATM2® eftersom de känner att de har fullständig kontroll över sina rörelser. Det fantastiska är att du kan bli smärtfri genom behandling med ATM2® även om inget har fungerat för dig tidigare. Detta på ett risk- och smärtfritt sätt som omedelbart förbättrar patientens, golfaren, fitness-entusiasten eller idrottarens prestanda. ATM2® kan omedelbart hjälpa idrottsutövare med rörelserelaterade smärtor och- eller stelhet i knän, höfter, bäcken, rygg, nacke eller axlar.                                                                                                                                                                                         ATM2®  har dramatiskt minskat antal behandlingar som behövs för många rygg, nacke, höft och axelbesvär.

 

 

Resultat direkt med ATM2!

 
Resultat som kan förväntas för alla Idrottare
En varaktig, konsekvent, omedelbar och förutsägbar ökning av rörelseomfång utan riskfyllda rörelser.
Omedelbar ökning i styrka, inte på grund av styrketräning som tar betydande tid och ansträngning för att uppnå utan snarare på grund av en optimering och harmonisering av muskelaktiveringsmönstret som sker på den automatiska nivå som är genomgående framgår enligt sEMG undersökningar.
Lämplig för alla, utan åldersgräns och nästan utan hänsyn till hälsotillstånd. Garanteras!
Resultat som kan förväntas för patienter med dålig hållning:
ATM2 ger en omedelbar, konsekvent och förutsägbar förbättrad hållning på den autonoma nivån. Du behöver inte lära hållning och inte behöver du någon ”Hälsoväst”. Med ATM2 händer det automatiskt, på grund av ATM`s unika förmåga till att förändra CNS`s muskelaktiveringsmönster, som återställer och normaliserar huvudets framåtlutade position och framåtroterade axlar samt bäckenets position.
Garanteras!
Resultat som kan förväntas för patienter med skolios:
Många olika behandlingar har använts för att behandla skolios. Elektrisk muskelstimulering, stag, olika träningsprogram och manipulation. Tyvärr har inte någon av dessa metoder visat sig vara effektiva behandlingar för skolios.
Kliniskt belägg har dokumenterats för effekt med ATM2 ™ när den används på patienter som har LBP, bäcken, höft, bröstrygg, axel och nackbesvär.
ATM2 ™ visade sig också vara effektiv i att förbättra kurvorna i ryggen på en patient med skolios, som primärt behandlades för en frusen axel i en tidigare publicerad fallstudie.
Resultaten av en nyligen avslutad och publiserad studie har visat att ATM2 är mycket effektiv i att inte bara hjälpa till att minska smärta och öka rörelseomfång (ROM), men även betydligt förbättrat hållning och självkänsla hos skoliospatienten samt en betydligt förbättrad Cobb vinkel.

 

                                                                                                                                                                                                          ATM2® gives you synergy in action and creates safely and easely grazeful movements!

 

 

              

                           

ATM2 I VÄRLDEN: Många inom idrottseliten har insett de stora fördelarna med ATM2. Bland användarna finns bland annat British Olympic Training Center, US Olympic Training Center och South Korean Olympic Center. Arsenal, en av Englands storklubbar inom fotboll, använder ATM2 som en del av sina behandlingar. Även den amerikanska kustbevakningen Academy i New London, har införskaffat ATM2 för att hålla sina anställda friska och aktiva.[/infobox]